Bagerimaskiner

Bagerimaskiner

Nogle af bagerbranchens bedste maskiner

3b-Bagerimaskiner A/S kender branchen ud og ind og det afspejler produktprogrammet også. Driftsikre maskiner der er lavet til intensivt brug. Mange af dem bliver i dag brugt dagligt hos bagerne rundt om i landet og den feedback vi får tilbage gør at vi har stor tiltro til produkterne.

Sådan kan vi hjælpe dig

Måske er du på markedet efter en ny bagerimaskine, men er i tvivl om hvilken en det skal være? Der er mange at vælge imellem og vi forstår godt hvis det kan være svært til tider at beslutte sig. Men spørg os endelig, det er det vi er her for. Uanset om du skal have udskiftet din nuværende maskine eller starte noget nyt op fra bunden vejleder vi dig gerne. Fra det øjeblik du tager kontakt til os, til maskinen står ude hos dig opstillet og klar til brug, kan du forvente at vi hjælper dig med alle de spørgsmål du har. Det kan være du skal have afklaret nogle forhold omkring de elektriske installationer. Måske have sat nogle tal på driftsøkonomien eller få en orientering om hvilken indflydelse de nyeste regler fra fødevaremyndighederne har for dig.  Det hjælper vi dig gerne med, så vi i sidste ende er sikker på, du får det der er den rigtige maskine for dig de næste mange år frem.

Glade kunder

Det er den service der har gjort at vi har kunne være i branchen i rigtigt mange år efterhånden. Vi kender vores produkter og har en lang referenceliste vi gerne viser frem. Så tag et kig på siden, bliv inspireret og kontakt os endelig hvis du er interesseret i et møde.

 

 

One Reply to “Bagerimaskiner”

  1. Pingback: keto at taco bell

Lukket for kommentarer.