Butiksinventar

Hvorfor vælge en ny indretning?

En ny indretning kan være med til at give salget et ekstra skub i den rigtige retning. Det er i hvert fald vores erfaring, at kunderne sætter pris på en ny lækker indretning. Ofte er det med til at præsentere dit brød, kager og andre lækkeriet på bedste vis og da det for kunderne ofte er helhedsindtrykket det betyder noget for om de køber eller ej og vigtigst af alt kommer igen – er der meget at hente her. Ofte skal der ikke alverden til, for at butikken bliver shinet lidt op.

Sådan indretter vi din næste butik

Vi måler lokalet op og lytter til dine ønsker. Herefter vil vi indtegne vores bud på en tidssvarende indretning der også er indbydende de næste år frem. Men den skal også være funktionel. Så vi tænker din og dine medarbejders arbejdsgang ind i placeringen af de forskellige elementer. Det skal gerne være med til at lette dagligdagen for jer og betyde at kunderne bliver ekspederet hurtigere. Samtidig skal den være nem at komme rundt i for kunderne også på travle dage hvor der er kø.

Send en mail på info@3b-bagerimaskiner.dk med en forespørgsel. Vi er leveringsdygtige i meget inden for inventar samt køl og frys.