Ovne

Eurofours ovne stor

En ovn er ikke bare en ovn

Ovnen er hjertet i bageriet og uden den står din forretning stille. Derfor er det vigtigt du vælger en der er driftsikker, kan holde til at et intensivt brug men vigtigst af alt også at den kan det du skal bruge den til. Vi har kendt til mange mærker siden begyndelsen og der findes flere gode modeller på markedet. En af dem er den franske Eurofours ovn, som vi har arbejdet med en del år efterhånden.

Hvorfor skal du vælge en Eurofours ovn

Eurofours laver nogle spændende produkter og er gode til at lave koncepter og tænke i sammenhænge. Det gælder deres stikovn CF80 som er utrolig kompakt, deres fryse/raskeskabe og herdovne. De følger med tiden og har oparbejdet en stor ekspertise i kundebehov og tilpasset produkterne herefter. Hvis oven skal stå i butikken kan du i fleste tilfælde selv vælge farvesammensætningen på ovnen så den matcher dit nuværende setup. Eurofours ovne er nemme at bruge og gøre rent. Betjeningspanelet på de nyeste modelelr er touchscreen som nemt kan bruges selvom du skulle have lidt mel på fingrene. Dørpakningen nemt tages af så rammen kan rengøres. Eurofours forsøger også at reducere strømforbruget med flere tiltag, herunder half load funktionen som gør at ovnen går ned i forbrug hvis du ikke fylder den helt op. Det var bare nogle af fordelene og derfor er det ikke overraskende at  Eurofours ovne sælges til mere end 150 lande verden over.

 

13 Replies to “Ovne”

  1. I do agree with all the ideas you’ve presented in your post. They’re very convincing and will definitely work. Still, the posts are too short for beginners. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.